Webshop készítés, webáruház készítés
 • Szeretnéd, ha lenne olyan munkatársad, aki éjjel-nappal dolgozik, értékesíti a termékeidet, szolgáltatásaidat?
 • Nincs pénzed bérleti díjra, alkalmazottra, rezsire?

Akkor a webáruházat neked találták ki.

Van már egy üzleted? Akkor ki ne hagyd a webshopot, hiszen egy offline üzlet havi díjának töredékéből juthatsz egy „folyton dolgozó értékesítési munkatárs”-hoz.

Webáruház készítés szolgáltatásunkkal olyan webshopot fejlesztünk, amilyet megálmodtál, kigondoltál magadnak.

A mai világban már nem csupán lehetőség, hanem szinte követelmény az internetes jelenlét a cégek, vállalkozások életében, melynek alapja egy hatékony weblap, sok esetben webshoppal egybekötve, hogy a weboldalunkra érkező látogatók rögtön tudjanak vásárolni a webáruházunkon keresztül.

Miért jó egy webshop?

A termékek és szolgáltatások közvetlen értékesítését teszi lehetővé, tehát így egy új és közvetlen értékesítési csatornánk jön létre.

A nagykereskedők, kiskereskedők, viszonteladók, stb. nem teszik rá a hasznukat, így két eshetőség áll fent:

 • vagy magasabb haszonnal tudjuk értékesíteni a termékeket, szolgáltatásainkat,
 • alacsonyabb áron tudjuk kínálni a termékeinket, szolgáltatásainkat (ami már magában is egy igen nagy versenyelőnyt jelenthet).

Az internetes, azaz online értékesítés rendkívül hatékonyan tud működni a hagyományos, azaz offline értékesítés mellett is. Tehát nem feltétlenül, mint egy offline üzlet kiváltásának alternatívára kell gondolni, a webáruház készíttetésénél, hanem mint a cégünk, üzletünk fejlesztésének, növekedésének egy kiegészítő módjára.

Az egyik leghatékonyabb és egyben legköltségkímélőbb marketing megoldás a cégünk, szolgáltatásaink, és a termékeinek reklámozására (rendkívül pozitívan tudja támogatni az offline értékesítést egy jól kialakított, jól strukturált , csábító webshop).

Garancia

Az általunk fejlesztett webáruházakra garanciát vállalunk. Ezen kívül más kedvezményben is részesülhetsz, ha velünk készítteted el weboldaladat, webáruházadat.

Kiknek ajánljuk webáruház, webshop nyitását?

 • Azoknak a vállalkozásoknak, akiknek már van egy (vagy akár több) üzletük, de eddig még nem kereskedtek az interneten.
 • Az országban már nem szeretnének több offline üzletet nyitni, viszont országosan terjeszkedni igen (bérleti díj, rezsi költségek, alkalmazott fizetése, járulékai, ami csak egy-két alkalmazottal is több százezerre rúg).
 • Olyan vállalkozást szeretnének indítani, melynek jóval kisebb befektetéssel jár, mint például csak webshopon keresztüli eladás.
 • Már megvan a Raktárkészletük, marketing technikájuk, tapasztalatuk. Egy új üzlet nyitásának (bérlés, alkalmazottak) egy havi díjának a töredékéből megvalósíthatod az online webshopodat, amivel országosan, vagy akár az egész világhálón tudsz kereskedni.

És azoknak a vállalkozásoknak is ajánljuk a webshop készítést, akiknek nincs offline (valódi) üzlete, de szeretnének online egy internetes üzletet, ami profitot termel, viszont nem szeretnének nagyobb összeget beruházni /offline üzletnél: bérleti díj, alkalmazott fizetése stb. mind növeli a költségeket/, hanem egy jóval kisebb kockázatot jelentő plusz vállalkozásba kezdenének, otthonról pizsamában néha-néha rátekintenek a jól kifejlesztett éjjel-nappal működő webshopjukra.

Azt azonban tudni kell, hogy…
…az Internetezők elsősorban információért jönnek fel az internetre, ha nem találják meg a weboldalon pár kattintásból azt amit keresnek, továbbállnak, ezért nagyon fontos, hogy weblapunk, webshopunk jól strukturált, áttekinthető és egyszerűen kezelhető legyen. A vásárlás folyamata pedig fel legyen tüntetve, hogy a látogató ne érezze magát egyedül.

Szintén nagyon fontos a látogatóknak az első benyomás, ami döntő lehet. Ilyenkor a weboldalunkra érkező látogatók magával a honlappal, webshoppal azonosítják a céget. Ezért nagyon fontos, hogy weblapunk tetszetős legyen, de egyben jól átlátható, strukturált is, hiszen ha a látogató pár kattintásból nem találja azt, amiért feljött a weboldalunkra, legyen az információ, vagy termék, elveszítettük. Fontos, hogy megfogjuk a látogatót, már az első alkalommal mikor az oldalunkra érkezik. Ezekre a technikákra megfelelő módszereink vannak.

Pénzt hozó webshopok

 • Szeretnéd, hogy minél többen találjanak webáruházadra?
 • Szeretnéd, hogy a minél több látogatóból minél több vevőd legyen a webshopodban?
 • Szeretnéd, hogy a vevőid újra és újra vásároljanak a webáruházadból?
 • Szeretnéd, hogy vevőid elégedettek legyenek, és másoknak is ajánlják a webshopodat?

Amennyiben minket választasz, a fenti kérdések miatt nem kell aggódni, hiszen ajándékba kapod azt a speciális tudást, amit ismerni kell ahhoz, hogy egy sikeres, jól működő, profitot termelő webáruházat üzemeltethess.

Webáruházainkhoz kifejlesztettünk egy Windows alatt futó, webshop karbantartó szoftvert, mely segítségével rá tudsz kapcsolódni a webshopodra, így az adatokat direktben tudod módosítani. Igény esetén megnézheted a statisztikákat is.

Az általunk fejlesztett webáruházak, képesek kommunikálni – a szintén általunk fejlesztett – meglévő szoftvereinkkel (pl. Raktár szoftver, Számlázó program). Ezért a felhasználó egyetlen gombnyomással ki tudja exportálni az adott szoftverben levő termékeket, árakkal és minden más információval együtt a webáruházadba.