Mi a folyamatos keresőoptimalizálás?

A folyamatos keresőoptimalizálás nem egyezik meg a keresőbarát kialakítással és a sikerdíjas keresőoptimalizálással. A Keresőbarát kialakításról itt olvashatsz, a sikerdíjas keresőoptimalizálásról pedig itt.
A folyamatos keresőoptimalizálás esetén havonta fix díj fizetendő, amelybe beletartozik 3 kulcsszó folyamatos vizsgálata, és az ezekre történő optimalizálás.
Az optimalizálások során a weboldalon lévő tartalmakat és a hozzájuk tartozó kulcsszavakat minden hónapban újravizsgáljuk és a változásokhoz mérten elvégezzük a szükséges munkálatokat.

Mik ezek a szükséges munkálatok?

  • Kulcsszavak bevizsgálása
  • Konkurencia elemzése
  • Látogatói statisztikák figyelése
  • Érdeklődők kereséseinek elemzése
  • Szövegek átírása, szükséges tartalom létrehozása
  • Új képek feltöltése és optimalizálása
  • Weboldal karbantartása

Folyamatos keresőoptimalizálás

Ezeken felül szükséges lehet linképítés vagy egyéb marketinganyagok létrehozása, melyek már nem tartoznak bele a folyamatos optimalizálásba, de ezekre minden esetben kedvezményes árat tudunk neked biztosítani.

Ajánlatot kérek weboldal készítésre és / vagy egyéb, weboldalhoz kapcsolódó kiegészítő szolgáltatásra

Hogyan igényelhető a folyamatos optimalizálás?

Ha mi készítettük a weboldalad, akkor csak írnod kell egy e-mailt, hogy a weboldalhoz szeretnéd igényelni a folyamatos optimalizálást. Ilyen esetben nincs semmi más költség csak a szolgáltatás havidíja.


Amennyiben nem mi készítettük a weboldalt, de szükséged lenne a folyamatos keresőoptimalizálásra, akkor annak van egy kezdő költsége. Meg kell vizsgálnunk a weboldaladat, hogy mit tudunk tenni az optimalizálás érdekében, illetve van-e értelme optimalizálni. Sajnos van néhány eszköz, amivel a “hozzánemértők” megtudják nehezíteni a dolgunkat. Ezek lehetnek fejlesztési hiányok, esetleges feketelistás tevékenységek, melyeket a keresőóriások nem szeretnek és megbünteti az oldalunkat. Így ahhoz, hogy szerződést köthessünk meg kell vizsgálnunk az oldalt, hogy a megszabott havidíjon tudjuk-e vállalni azt. Amennyiben tudjuk vállalni és meg is rendeled a keresőoptimalizálást, úgy a bevizsgálási költséget 3 hónapra lebontva csökkentjük a havi díj költségét. Amennyiben nem tudjuk vállalni a havidíjon, úgy egyedi ajánlatot adunk az optimalizálásra, vagy az esetleges munkálatok elvégzésére.

A folyamatos optimalizálás havidíja 35 000 Ft + ÁFA, míg a bevizsgálás költsége 15 000 Ft + ÁFA.

Keresőoptimalizálás igényléséhez kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot

Kérlek add meg, hogy milyen kulcsszavakra szeretnéd optimalizálni az oldalt, oldalakat, milyen témakörben van szükség kiegészítésekre, cikkekre.
Weboldal készítés