A folyamatos keresőoptimalizálás nem egyezik meg a keresőbarát kialakítással és a sikerdíjas keresőoptimalizálással. A Keresőbarát kialakításról itt olvashat, a sikerdíjas keresőoptimalizálásról pedig itt.

A folyamatos keresőoptimalizálás esetén havonta fix díj fizetendő, amelybe beletartozik 3 kulcsszó folyamatos vizsgálata, és az ezekre történő optimalizálás.

Az optimalizálások során a weboldalon lévő tartalmakat és a hozzájuk tartozó kulcsszavakat minden hónapban újravizsgáljuk és a változásokhoz mérten elvégezzük a szükséges munkálatokat.

Mik ezek a szükséges munkálatok:

  •   Kulcsszavak bevizsgálása
  •   Konkurencia elemzése
  •   Látogatói statisztikák figyelése
  •   Érdeklődők kereséseinek elemzése
  •   Szövegek átírása, szükséges tartalom létrehozása
  •   Új képek feltöltése és optimalizálása
  •   Weboldal karbantartása

Ezeken felül szükséges lehet linképítés vagy egyéb marketinganyagok létrehozása, melyek már nem tartoznak bele a folyamatos optimalizálásba, de ezekre minden esetben kedvezményes árat tudunk biztosítani.

Hogyan igényelhető a folyamatos optimalizálás:

Ha mi készítettük a weboldalát, akkor csak írnia kell egy e-mailt, hogy a weboldalhoz szeretné igényelni a folyamatos optimalizálást. Ilyen esetben nincs semmi más költség csak a szolgáltatás havidíja.

Amennyiben nem mi készítettük a weboldalt, de szüksége lenne a folyamatos keresőoptimalizálásra, akkor annak van egy kezdő költsége. Meg kell vizsgálnunk a weboldalát, hogy mit tudunk tenni az optimalizálás érdekében, illetve van-e értelme optimalizálni. Sajnos van néhány eszköz, amivel a “hozzánemértők” megtudják nehezíteni a dolgunkat. Ezek lehetnek fejlesztési hiányok, esetleges feketelistás tevékenységek, melyeket a keresőóriások nem szeretnek és megbünteti az oldalunkat. Így ahhoz, hogy szerződést köthessünk meg kell vizsgálnunk az oldalt, hogy a megszabott havidíjon tudjuk-e vállalni azt. Amennyiben tudjuk vállalni és meg is rendeli a keresőoptimalizálást, úgy a bevizsgálási költséget 3 hónapra lebontva csökkentjük a havi díj költségét. Amennyiben nem tudjuk vállalni a havidíjon, úgy egyedi ajánlatot adunk az optimalizálásra, vagy az esetleges munkálatok elvégzésére.

A folyamatos optimalizálás havidíja 35.000 Ft + ÁFA, míg a bevizsgálás költsége 15.000 Ft + ÁFA.

Kérlek add meg, hogy milyen kulcsszavakra szeretnéd optimalizálni az oldalt, oldalakat, milyen témakörben van szükség kiegészítésekre, cikkekre.

Keresőoptimalizálás