Ajánlatkérés weboldal - webshop karbantartásra

Köszönjük a bizalmat. A weboldal karbantartása fontos a weboldal elkészítése, webshop elkészítése (honlapkészítés) után. Sokszor csak apróságokat kell az oldalon javítani, mint például új cím, új telefonszám, egy új kolléga adatai. De van, hogy új szolgáltatás kerül fel a cég weboldalára, vagy pedig pár új kép, cikkek. 

Töltsd ki kérlek ezt az űrlapot és küldd el nekünk. Minden adatot pontosan adj meg, mert ez szükséges az árajánlat kérés karbantartásra.

Mit fog történni ezután?

Kollégánk megnézi, amit küldtél és felméri, hogy körülbelül mennyi időt vehet igénybe a weboldal vagy webshop elkészítése, vagy a karbantartás. Illetve összeállít egy árajánlatot ami irányárnak felel meg: a végső ajánlatunk lehet ennél kevesebb, de több is a weboldal karbantartás nehézségétől függően.

Kérlek, hogy a teljes nevedet add meg (de legalább a keresztneved).
Nem kötelező, de ha megadod, akkor könnyebben tudunk beszélni.
Például: plusz tartalom feltöltése, webáruház frissítése, új design, stb… Minél részletesebben írod le, annál pontosabb ajánlatot tudunk adni.

Az árajánlatot a weboldal – webshop karbantartásra hétköznap 24 órán belül küldjük (munkanapokon). Amennyiben hétvégén írsz nekünk, úgy a legközelebbi munkanapon küldjük el az ajánlatot.

Weboldal karbantartás