A weboldal karbantartás fontos egy weboldal elkészítése, webshop elkészítése (honlapkészítés) után.
Töltsd ki kérlek ezt az űrlapot és küldd el nekünk. Minden adatot pontosan adj meg, mert ez szükséges az árajánlat kérés karbantartásra.

Mi fog történni ezután?

Kollégánk megnézi, amit küldtél és felméri, hogy körülbelül mennyi időt vehet igénybe a weboldal vagy webshop elkészítése, vagy a karbantartás. Illetve összeállít egy árajánlatot, ami irányárnak felel meg: a végső ajánlatunk lehet ennél kevesebb, de több is – a weboldal karbantartás nehézségétől függően.

Kérlek, hogy a teljes nevedet add meg (de legalább a keresztneved).
Nem kötelező, de ha megadod, akkor könnyebben tudunk beszélni.
Például: plusz tartalom feltöltése, webáruház frissítése, új design, stb... Minél részletesebben írod le, annál pontosabb ajánlatot tudunk adni.

Az árajánlat kérés karbantartásra minden esetben 24 órán belül reagálunk (munkanapokon).

Weboldal karbantartás

 

Miért jó egy weboldal karbantartás?

A weboldal karbantartására azért van szükség, mert ez biztosítja az oldal folyamatos és problémamentes működését. A karbantartás során különböző frissítéseket, javításokat, biztonsági intézkedéseket hajtunk végre a weboldalon, amelyek javítják annak teljesítményét és sebességét, valamint megakadályozzák a károkat, és megnövelik az oldal biztonságát. Ezenkívül a karbantartás lehetővé teszi az oldal tulajdonosának és a felhasználóknak a legújabb funkciók és technológiák használatát, amivel jobb felhasználói élményt érhetnek el. A nem megfelelően karbantartott weboldalak könnyen sebezhetővé válhatnak a hackerek és a rosszindulatú programok számára, ami miatt adatok, információk és pénz is könnyen elveszíthetővé válnak. Ezért fontos, hogy egy weboldal kezelése és karbantartása folyamatosan történjen, hogy az a visszatérő felhasználók és az üzleti siker számára is kifizetődő legyen.

Weboldal karbantartás

Miért fontos a weboldal karbantartás?

A weboldal rendszeres frissítése és aktualizálása kiemelkedő fontosságú az optimális teljesítmény és a felhasználói élmény biztosítása érdekében. A weboldal karbantartás, a weboldal frissítésének elhanyagolása csökkentheti a keresőmotor-ranglistában elfoglalt helyét, csökkentheti az oldal forgalmát, és a biztonsági problémák lehetőségét rejtheti magában. Emellett a rendszeres weboldal-frissítések segítenek a tartalom aktuális és vonzó tartásában a látogatók számára, ezzel ösztönözve őket a visszatérésre, és növelve a konverziók esélyét. A vizuális tervezés, a tartalom és a funkcionalitás rendszeres frissítésével a weboldalok naprakészek maradhatnak az iparági trendekkel és a felhasználói preferenciákkal. Ezért elengedhetetlen, hogy a weboldal-tulajdonosok prioritizálják a weboldal rendszeres karbantartását, és a digitális stratégiájuk részévé tegyék.