Keresőbaráttá alakítás

Ha egyáltalán nincs semmilyen optimalizálás (keresőoptimalizálás) vagy esetleg lehetőség arra, hogy optimalizálhassa valaki a weboldaladat. Sajnos sok olyan weboldal van, ahol még egy meta leírást sem lehet megadni, mert például kimaradt a fejlesztés során.

Legutóbb mi egy webshopnál tapasztaltuk ezt: nem volt lehetőség meta leírásokat megadni, így egy nagyon fontos keresőoptimalizálási elemtől esett el a tulajdonos. Ezt kellett nekünk javítani, és utána sikerdíjas keresőoptimalizálással felhozni a találati listán.

Tanácsoljuk még azoknál az oldalaknál is, ahol nincs adminisztrációs felület.

Az oldalad szövegének egyszeri átfogalmazása és a szükséges lépések megtétele, hogy keresőbarát legyen.

A szolgáltatásnak egyszeri költsége van, nincs havidíj.

Árajánlatot itt tudsz kérni egy űrlap kitöltése után.

Itt pedig visszahívást kérhetsz, ha van még kérdésed.

Kérlek add meg, hogy milyen kulcsszavakra szeretnéd optimalizálni az oldalt, oldalakat, milyen témakörben van szükség kiegészítésekre, cikkekre.

 

Mit is jelent a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti “normál” avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerez a kereső használóitól