Mit is jelent a keresőoptimalizálás?

A keresőoptimalizálás (angolul Search Engine Optimization, azaz SEO) a weblap keresőmotorokban való megjelenésének javítását jelenti “normál”, avagy nem fizetett keresési eredményekben. Általánosságban minél előbb, azaz jobban rangsorolva a találati oldalon és többször jelenik meg egy oldal a találati listában, annál több látogatást szerez a kereső használóitól.

Keresőbaráttá alakítás

Ha egyáltalán nincs semmilyen optimalizálás (keresőoptimalizálás), vagy esetleg lehetőség arra, hogy optimalizálhassa valaki a weboldaladat. Sajnos sok olyan weboldal van, ahol még egy meta leírást sem lehet megadni, mert például kimaradt a fejlesztés során.

  • Legutóbb mi egy webshopnál tapasztaltuk ezt: nem volt lehetőség meta leírásokat megadni, így egy nagyon fontos keresőoptimalizálási elemtől esett el a tulajdonos. Ezt kellett nekünk javítani, és utána sikerdíjas keresőoptimalizálással felhozni a találati listán.

    Tanácsoljuk még azoknál az oldalaknál is, ahol nincs adminisztrációs felület. Az oldalad szövegének egyszeri átfogalmazása és a szükséges lépések megtétele, hogy keresőbarát legyen. A szolgáltatásnak egyszeri költsége van, nincs havidíj.
  • Keresőoptimalizálás igényléséhez kérjük, hogy töltsd ki az alábbi űrlapot

    Kérlek add meg, hogy milyen kulcsszavakra szeretnéd optimalizálni az oldalt, oldalakat, milyen témakörben van szükség kiegészítésekre, cikkekre.
    Sikerdíjas keresőoptimalizálás