Egyedi weboldal készítés

A teljesen egyedi weboldal készítésnek is megvannak a maga előnyei. Ilyet mi akkor ajánlunk, ha valami olyasmit szeretnél az oldalba építeni, amit csak egyedi háttérrel (értsd: alapjaiban kell az oldalt így tervezni) lehet megoldani. Miért csak ilyen esetekben? Mert egy teljesen egyedi oldal elkészítése sokkal drágább, mintha egy előre elkészített keretrendszert használnánk fel a weboldaladhoz. Ez a keretrendszer azt jelenti, hogy neked nem kell fizetned olyanokért, amiket nem mi csináltunk, ilyen például az adminisztrációs felülete a honlapnak.
Minden esetben szükségünk van a lehető legtöbb információra arról az oldalról, amit szeretnél használni. Sokan beleesnek abba a csapdába, hogy “én ezt szeretném, a többit meg oldjátok meg”. Így is lehet weboldalt készíteni, de mi pontosan azt szeretnénk, hogy neked az oldal ne megoldandó problémát, hanem a mindennapi munkához segítségét jelentsen. Ugyanis egy jó weboldallal:
 • pénzt takaríthatsz meg,
 • időt spórolhatsz,
 • szervezettebben irányíthatod a cégedet.
  Az egyedi weboldalakra vagy böngészős szoftverekre egyedi árajánlatot is adunk. Vannak olyan összetevők, amiknek fix ára van, ilyen például egy A4-es oldal feltöltése a weboldaladra, vagy akár a termékek importálása a webshopodba. Viszont sok más esetben ilyen böngészős szoftvereknél nem lehet mindig ilyen “sablonokkal” dolgozni. Így szükségünk van arra, hogy beszélj a cégedről és elmond, hogy mi hogyan működik nálatok és ezt hogy szeretnéd látni a szoftverben. Ha valami pluszt kérsz az oldaladhoz, például, hogy legyen benne egy raktár kezelési funkció, akkor azt mi már a böngészős szoftverek kategóriájába soroljuk.
 • Böngészős szoftver

  A böngészős szoftverek igazából olyan speciális weboldalak, amiket az ügyfeleink egyedi kérései alapján készítettünk. Nem egyenlőek egy “egyszerű” webshoppal vagy weboldallal, mivel valamilyen speciális igényt fednek le. Ilyen például egy vizsgáztató rendszer, CRM (ügyfélkapcsolati) rendszer, raktározó program vagy éppen egy számlanyilvántartó szoftver.

  Igazából – néhány kompromisszummal – ugyanolyan programokat (weboldalakat) lehet készíteni böngészőkre, mint Windowsra.

  Van már elképzelésed vagy leírásod?

  A böngészős szoftverek előnyei

  Független rendszerek: mindegy, hogy Windows-on, Mac-en, Androidon (akár mobilon) használod, mindenhol ugyanazt érheted el.
  Felhős megoldás: az adataidat internetkapcsolat eseten bárhonnan elérheted. Így akár egy tabletről is lehet módosítani a raktárkészletet egy leltár után, és nem kell még pluszban papírokkal bíbelődni.
  A működését erős szervergépek szavatolják, ezért akár gyengébb gépeken, telefonokon is zökkenőmentesen működnek.

  További kérdésed van?
  Kérj visszahívást vagy keress minket:
  iroda@egyediszoftverek.hu e-mail címen, vagy
  0670 379 8978 -as telefonszámon.