Mi a sikerdíjas keresőoptimalizálás?

Keresőmotorok

Keresőmotorok

Sikerdíjas keresőoptimalizálás esetében csak, akkor kell fizetnie, ha sikeres volt a keresőoptimalizálás. Szerződésben meghatározzuk, hogy mely kulcsszavakra szeretne a találati listán előre kerülni és mi ezeket felhasználva végezzük el a keresőoptimalizálást.

Kulcsszavak kiválasztása a keresőoptimalizáláshoz:

 • Ügyfelünket megkérjük, hogy válassza ki azon kulcsszavakat, melyekre előre szeretne kerülni a Google találati listáján.
 • Miután megkaptuk a kulcsszavakat, bevizsgáljuk Őket, hogy valóban érdemes-e ezekre optimalizálni.
 • Sok esetben tapasztaltuk, hogy ügyfeleink szakmai szemmel állnak hozzá a dolgokhoz, így helytelen kulcsszavakat választanak ki, amelyekre a felhasználó nem fog keresni, mert kifejezetten márkanevet vagy egy, a nem mindennapokban használatos kulcsszót választott. Ezekben az esetekben egyszerű lenne a dolgunk a keresőoptimalizálással, viszont az ügyfeleink nem lennének elégedettek, mert egyáltalán nem vagy csak minimális hasznot hozna nekik.

Árak meghatározása sikerdíjas keresőoptimalizálás esetében:

 • Sikerdíjas keresőoptimalizálás esetén nem fix árakkal dolgozunk, mivel minden munka más és más.
 • Ahhoz, hogy be tudjuk árazni az adott weboldal optimalizálási díját, ahhoz több vizsgálatot is el kell végeznünk.
 • Meg kell vizsgálnunk a weboldal tartalmát, hogy van-e elegendő releváns tartalom, amelyet kiegészíthetünk, átírhatunk.
 • Jelenleg hol helyezkedik el a weboldal a találati listán. Milyen erősek a kiválasztott kulcsszavak.
 • Van-e értelme a kiválasztott kulcsszónak, kulcsszavaknak. És még sorolhatnánk…

A lényeg, hogy nem tudunk árat adni azonnal, mert a kérését fel kell mérnünk.

Ön legyen az első, ne a konkurenciája!

Micsoda? Igen, könnyen lemaradhat az első helyről.

Hatékony keresőoptimalizált Weboldal nélkül Ön, a lehetséges ügyfelei és megrendelői jelentős részének egyszerűen láthatatlan.

Milyen egy hatékony weboldal?

Az internetezők 90%-a Google keresőt használja. Csak begépeli amit szeretne, s a feljövő oldalakból, maximum az első 3-at, de gyakorta csak az első oldalon szereplő találatokat nézi át.

Tehát a hatékony weboldal annyit tesz, hogy az Ön által előre meghatározott kulcsszavakra az Ön weblapja, webáruháza a találati lista első 3 oldalán, de inkább a legelsőn szerepeljen.

 

Szeretné ha az Ön weboldala is az első oldalon lenne?

Tudja mit, fizessen csak akkor, ha tényleg ott van, ez a sikerdíjas megoldás. Sikerdíjas keresőoptimalizálás!*

 

*FONTOS!: egy alapköltséggel mindenképp kell számolni, melyet előzetes megbeszélés, illetve kulcsszó bevizsgálás után közlünk – illetve szerződésbe foglalunk.

A sikerdíjas keresőoptimalizálás tartalmi elemei:

 • Weboldal elemzés (ha van már honlapja)
 • Kulcsszó kutatás
 • Konkurencia elemzés
 • Kulcsszavas Google pozicionálás
 • Tartalom átírása, kiegészítése
 • Új, releváns tartalom írása (Ügyféllel együtt)
 • Linképítés, linkmarketing
 • Weboldal statisztika (opció)
 • Online marketing stratégia kidolgozása (opció)

Minden ügyfelünknek, akik minket bíznak meg a honlap készítési vagy webáruház készítési szolgáltatásunk keretében webshopjuk, weboldaluk elkészítésével, és legalább 7 menüpontos weblapot kérnek, azoknak egy 40.000.- Ft értékű – online marketing stratégiák – konzultációt adunk ajándékba.

Miért jó ha az Ön honlapja szerepel az első helyen?

Ha Ön az első oldalon szerepel, akkor azok akik az Ön célcsoportjába tartoznak könnyen rátalálnak az Ön weboldalára, így igen nagy az esélye, hogy webáruházából rendelnek, az Ön szolgáltatásait fogják igénybe venni.

Téved, ha azt hiszi, hogy elég ha újságban hirdet. Lehet hogy a potenciális vevői nem olvassák pont azt az újságot amiben Ön hirdet. Ráadásul nagyon drága egy újsághirdetés. Vannak akik hetente hirdetnek, viszont egy keresőbarát honlap – attól függően, hogy hány menüpontot tartalmaz – akár egy havi hirdetés árából megvan és örök életre szól.

Mi elkészítjük Önnek a keresőbarát weboldalát és ha az Ön konkurense kopogtat az ajtónkon, neki már nem tudjuk ezt a szolgáltatást nyújtani, hiszen két azonos témájú honlapból nem lehet mindkettő az első 🙂

Zárja ki a konkurenciáját

Legyen Ön az első, akinek keresőbarát honlapja, keresőbarát webshopja van, amivel rengeteg új vevőt tud bevonzani, ezáltal könnyedén növelheti a bevételeit.

Néhány referenciánk

Itt az oldalt az “esta vízum” kifejezésre kell minél előrébb hozni a Google keresőben. A weboldal az 1. oldal 1. helyén van.

Keresőoptimalizálás: estavisa.hu

Keresőoptimalizálás: estavisa.hu

 

Ez pedig egy saját oldalunk: a cégünk egyik főprofilja az egyedi szoftverek készítése. Ezt az oldalt az “egyedi szoftver” kifejezésre kellett optimalizálnunk. Az oldalunkkal az első kettő helyen állunk.

Keresőoptimalizálás: egyediszoftverek.hu

Keresőoptimalizálás: egyediszoftverek.hu

Kérlek add meg, hogy milyen kulcsszavakra szeretnéd optimalizálni az oldalt, oldalakat, milyen témakörben van szükség kiegészítésekre, cikkekre.